Apparaten en accessoires
Mediterraanse parelgerstrisotto
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (optioneel)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
2159 kJ /
517 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.5 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soba noodle mee goreng
40min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Paella met kidneybonen
55min
Risotto bolognese
45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.
Worst met erwtenrisotto
30min